Tippa fotbolls-EM

Den här bloggen handlar inte bara om Aston Villa. Som de flesta av er känner till drar EM i fotboll igång idag med premiärmatchen mellan Polen och Grekland klockan 18, varpå Ryssland får chansen att tvåla till Tjeckien klockan 20.45.

Jag tänkte passa på att bidra med mina tips, både inför kvällens drabbningar och inför EM i stort. Det skulle vara kul att få igång en liten diskussion inför denna fotbollsfest, så dela gärna med er av era tankar kring vem ni tror vinner, om ni exempelvis har spelat på någon skyttekung eller vad ni tror om Sveriges chanser.

Redan tidigt inför EM var jag inne på att Holland skulle ta hem det. Jag hittade då odds på över 8 gånger pengarna, men när jag väl fick in pengarna var oddset nere på 8 blankt. Nu ser jag att de flesta spelbolagen är nere på 7,50 och där under. Jag säger väl inte att Holland är favoriter direkt, men 8 gånger pengarna tycker jag representerar bra värde.

Så, att förvalta en del av en surt förvärvad arbetarlön under EM torde inte vara omöjligt. Så här ser mina två tips inför mästerskapet ut, och som ni ser är det inga säkra kort direkt. Live hard, die young, typ.

Spel 1: Ett Erik Edman-långskott

500 kr på femlingen

1. Polen – Grekland, 1
2. Ryssland – Tjeckien, 1
3. Holland – Danmark, 1
4. Portugal – Tyskland, 2
5. Spanien – Italien, 1

Möjlig vinst:11 139 kr.

Spel 2: Gio van Bronckhorsts slägga

250 kr på Holland som vinnare

Möjlig vinst: 2 000 kr.

Spel 3: Klassikern

Jag har också satt ihop ett 64-radigt EM-tips från Svenska Spel som ser ut som följer:

1. Polen – Grekland 1x
2. Ryssland – Tjeckien 1
3. Holland – Danmark 1
4. Tyskland – Portugal 1x
5. Spanien – Italien 1
6. Irland – Kroatien 1x
7. Frankrike – England x
8. Ukraina – Sverige x2
9. Grekland – Tjeckien x
10. Polen – Ryssland x
11. Danmark – Portugal 1x
12. Holland – Tyskland x
13. Italien – Kroatien 12

Som sagt, vore kul att se era tips om EM. Det är absolut inget fokus på betting, utan kan tipsen kan handla om allt om magkänsla till inside information.

Låt fotbollsfesten börja!

 

--!>